Kik vagyunk?

 

Mindhárman anyák vagyunk összesen nyolc gyerekkel, akik természetesen mind különlegesek, de közülük ketten különlegesen különlegesek.

 

A MagikMe inkluzív játszóterek tervezése során kezdtünk együtt dolgozni, mikor rájöttünk, hogy sajnos a tárgyi akadálymentesítés nem lesz elegendő, ha változást szeretnénk elérni. Beszélgetni kell, információt átadni, bátorítani és kézenfogva elvezetni mindkét felet  a találkozás helyszínére, ott pedig vidám és kötetlen hangulatot kell teremteni.

Így van esély. Ha tényleg találkozunk.

Ebben hiszünk.

Bokor-Bacsák Györgyi, gyógypedagógus, szomatologopédus, plusz két sima gyerek anyukája. Mindig tettrekész, projekteket érdekelt felekkel összekötő, akinek mindig van egy jó ötlete, hogy kit kivel és mit mivel lenne jó kombinálni, és ez általában szuper eredményekben és kooperációkban mutatkozik meg.

Ezenfelül gyerekbűvölő, és ha arról van szó, hogyan fordítsunk le gyerekeknek információt vagy tapasztalatot minél izgalmasabb játékokba, fékezhetetlen agyveleje működésbe lép.

Török Flóra, aki millió éves rendezvény- és táborszervezői tapasztalatát szövi bele a közös munkába, hatalmas közösségeket lelkesít és mozgat meg, a szíve arany, tudja hogy adjon és hogy fogadjon el, mindenre odafigyel és mindent számontart.

Szintén gyerekbűvölő, és mindig elő tud szedni a tarsolyából egy jó kártya- vagy társasjátékot.

Nem mellesleg két-sima-egy-fordított anya.

Élő Fruzsina, pszichológus, meseterapeuta, két sima és egy fordított gyerek anyukája. Kedvenc témája, hogy hogyan csomagoljunk komoly témákat érthető, mesélhető és játszható formába. Ez ügyben nem kell a szomszédba szaladnia jó ötletekért.

És ha arról van szó, hogy a legspeciálisabb gyereket is be kéne iktatni egy játékba, nem ismer tréfát, megcsinálja.

 

Szintén gyerekbűvölő, valamint az Egyesület írnoka és tollnoka.

Copyright © 2019-2020 Egyesület az Inklúzióért. Minden jog fenntartva.