top of page

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

www.egysimaegyforditott.com weboldal használatával a látogató a felhasználási feltételeket tudomásul veszi, azok betartását vállalja.

 

Az oldalon közzétett tartalmak a weboldal üzemeltetőjének, vagy a megjelölt védjegyek és források tulajdonosainak tulajdonát képezik, felhasználásuk csak ezen tulajdonjogok figyelembevételével lehetséges. A közzétett anyagok – kivéve, ha valamely tartalomban ennek ellentmondó tartalmú nyilatkozat, illetve jelzés található –, a forrás megjelölésével átvehetők, illetve a szokásoknak megfelelően hivatkozhatók. Az anyagokra más weboldalakról hivatkozások mutathatnak. Az ilyen tartalmak más oldalon történő részbeni, vagy egészben történő idézése, többszörözése kizárólag a www.egysimaegyforditott.com weboldal üzemeltetőjének engedélyével történhet.

 

A más oldalon engedéllyel történő közzététel esetében a forrást jelezni kell! Az oldal anyagainak más oldalon történő megjelentetése nem történhet olyan módon, hogy a hivatkozott anyag részben, vagy egészben a hivatkozó oldal részének tűnjék. Nem megengedett a weboldalon található tartalmak az eredeti jelentéstartalmat torzító idézése, átvétele.

 

Az üzemeltető a Kapcsolat űrlapon keresztül, vagy e-mailben érhető el.

 

Jelen felhasználási feltételek előzetes értesítés nélkül változhatnak. Az oldalon található tartalmak felhasználására mindenkor az aktuálisan érvényes szabályok vonatkoznak.

bottom of page