top of page
Cegeknek_edited.jpg

VÁLLALATOKNAK

Kik vagyunk és mit csinálunk?  

Akadálymentesítünk a fejekben.

Feladatunk a gyerekek és felnőttek szemléletének formálása, a különböző képességű csoportok közti kommunikáció segítése, inkluzív programok és módszerek kidolgozása.

Hogyan csináljuk?  

Módszerünk az élményen keresztüli tanulás.

JÁTÉK

MEGÉRTÉS

ELFOGADÁS

A résztvevők saját élményen keresztül ismerkedhetnek a fogyatékosságokkal. Beleülhetnek a kerekesszékbe, kipróbálhatják, milyen bekötött szemmel tornyot építeni vagy zárat kinyitni, és hogy milyen érzés más hangján megszólalni.

 

Megtapasztalhatják, hogy ők maguk mint közösség is sokfélék, és ez a sokféleség érték. Az élmények segítik a mélyebb megértést, és idővel a speciális igényű személyek elfogadását is. Azaz szép lassan nyitottá válnak arra, hogy ők maguk is értékeljék a körülöttük lévő sokféleséget.

Mit kell tudni az Egyesületről?

Kipróbált

Eddig több mint 10.000 gyerek és felnőtt vett részt foglalkozásainkon, szülőtámogató csoportjainkban, munkatársi szemléletformáló, csapatépítő programunkban.

Szakmai

Hivatalosan akkreditált pedagógus-képzéseket és felnőttképzési tanúsítványt biztosító tréningeket tartunk.

Átlátható

Etikus Adománygyűjtő Szervezet tanúsítvánnyal rendelkezünk.

Elismert

Megnyertük az Edison Platform díjat, valamint a nemzetközi SozialMarie és az Év Fővárosi Civil Szervezete díj döntősei között lehettünk.

Partneri

A nemzetközi LEGO Alapítvány és a LEGO Helyi Közösségi Szerepvállalás Csoport partnereként már a termékek és programok fejlesztésében is részt veszünk.

Köszönjük neked, hogy támogatásoddal te is az inkluzív társadalmat választod,

mert a jövő generációját most kell befogadóvá tennünk!

Hogyan működhetünk együtt?

Van jónéhány lehetőség arra, hogy céged és az Egyesület milyen tevékenységek és támogatási lehetőségek mentén kapcsolódhat össze.

Célunk, hogy egyre több inkluzív munkahely legyen Magyarországon, amelyet mélyebb tudással, élmény alapú játékokkal, tapasztalati szakértőkkel történő beszélgetésekkel támogatunk.

Bármelyik programunkat választod, szolgáltatásként számlát, vagy támogatásként adóigazolást is tudunk adni, amelyik jobban megfelel céged igényeinek.

Szeretnél többet megtudni a módszerünkről? Blogcikkeink segítenek!

"

"They have given us practical tips how to communicate with people with disabilities and through sensibility training let us experience what it's like to have restricted eyesight, read from the lips, type sms with your nose, feeling being unheard or not understood

or unable to participate...

#Respect for delivering such an interactive and as some said, eye opening session."

bottom of page