top of page

Meseposta

Mesebeli és varázslatos közös családi élmény, ami a postaládába érkezik!

Mesebeli és varázslatos közös családi élmény, ami egy nagy borítékban érkezik! Az Egyesületünk meseterapeutája sokat mesél sima és fordított gyerekeknek, aztán belebújnak a mesékbe, játszanak, alkotnak, dalolgatnak. Ilyen mesefoglalkozásokat csomagoltuk borítékokba, hogy az otthonaitokban, közösen átéljétek ti is a varázslatot.


 

Mi is ez pontosan?

Képzeljétek el: érkezik egy titokzatos levél, sok kis színes pöttyös borítékkal, benne mindenféle bigyókkal és kincsekkel. Ahogy nyílnak ki a borítékok, úgy kerül egyre beljebb a család apraja és nagyja az eseményekbe és a mesék világába.

A Mesepostát úgy találtuk ki, hogy akár szülők és gyerekek, akár különböző korú és képességű testvérek együtt tudnak vele játszani. És ami a legjobb, hogy a legspécibb gyerekekre is gondoltunk, ők is örömet és élményt kapnak belőle, mert figyeltünk rá, hogy a különböző korú és képességű gyerekek a maguk módján tudjanak bekapcsolódni a tevékenységekbe. Kisebb, vagy spéci gyerek esetén nagyobb testvér vagy felnőtt segítségre is szükség lesz a játékhoz.

De a legjobb, ha nem segítőként, hanem teljes jogú mesehősként kapcsolódik be mindenki, és játssza végig a mesebeli utat. Mindenki élvezni fogja, mert közös, együtt töltött, vidám és mesés idő lesz.

Az illusztrációkat Kismarty-Lechner Zita készítette, úgyhogy minőségi vizuális örömökben is részesülhettek.


Praktikus tudnivalók

  • Ajánlott korosztály: családok, közösségek, ahol 4-10 éves gyerekek vannak, akár simák, akár fordítottak.

  • Játékidő: Sietve 75 perc, de apránként több délután is eltölthető vele.

  • Ára: 5.500 Ft adományért egy Mesepostát küldük postán, de ha többet adományozol, akkor olyan családoknak, olyan gyerekekhez is el tudjuk juttatni a csomagot, akik nem biztos, hogy nélküled hozzájutnának a Mesepostához.

  • Megrendelheted itt.

Megrendelheted akár barátaid, rokonaid gyerekeinek, külföldön vagy belföldön élő unokáidnak a Mesepostát. Sőt, akár ovis csoportoknak, általános iskola 1. és 2. osztályának is megrendelheted!

Összesen hat féle analóg, igazi együttjátszós mese közül válogathatsz.


Ha többet szeretnél tudni, olvasd el ezt a blogbejegyzést!

Többi programunk

bottom of page